SERVICE

Vores leverancer slutter ikke, ved den fysiske levering af den indkøbte pumpe, mixer eller filterløsning. Efterfølgende kan tilbydes serviceaftale, vedligehold efter behov, fejlsøgning etc.

 

Dette forgår via vores autoriserede servicepartner, virksomheden Thybotech.

Virksomheden råder over en stor og moderne maskinpark, og ikke mindst et team med mange års erfaring indenfor drift og vedligehold. Kundebasen dækker virksomheder i alle størrelser, i hele landet, og med hver sine unikke behov.

Thybotech er placeret nær Silkeborg, i moderne lyse omgivelser – med specifikke arbejdszoner ud fra, om en opgave er for industri med hygiejniske krav, eller indenfor kemi. Der tilbydes også on-site service, med base i veludstyrede servicebiler.

Mulighederne stopper ikke ved servicering pumper, omrørere og filtre. Thybotech arbejder med vedlighold, også af blæsere, gear osv.

For yderligere information om Thybotech og Tapflo Danmarks servicetilbud, kan du klikke HER.

 

SERVICE DØGNVAGT:  (0045) 20 86 26 40

Service Tapflo

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 30 lande, og af uafhængige distributører i mere end 45 lande.

KONTAKT OS