Historie

Tapflo blev grundlagt i Kungälv i Sverige, i 1980. Siden da, har vi arbejdet med udvikling og fremstilling af pumper og beslægtet industrielt udstyr. Virksomheden kan i dag levere et komplet program, udviklet efter erfaringer gjort i en bred vifte af brancher.

Efter over 35 års dynamisk udvikling, er Tapflo Group i dag en global virksomhed, der leverer udstyr til især kemisk og pharmaceutisk industri.Tapflo Danmark blev etableret i 1996, som et af de første datterselskaber i Tapflo Group.

Tapflo Danmark deler flere funktioner og faciliteter med den svenske del af Tapflo Group, og kan derfor levere pumper og reservedele indenfor blot 24 timer fra ordre.


Der ydes service on-site eller på serviceværksteder, via autoriserede servicepartnere, placeret på Sjælland og i Midtjylland.

 

Basis for virksomheden er i dag, som det var i 1996:

 

”Viden, kvalitet og enkelhed – Driftsikkerhed fra Tapflo…”

 

 

Tidslinie

 

FØRSTE TAPFLO PUMPE

Pump d .en

FØRSTE TAPFLO ANNONCE

Pumphuvud.en

 FØRSTE TAPFLO UDSTILLING

F rsta m ssan.en

 

 

 

 

Om Tapflo:. Tapflo Group er en uafhængig, familieejet, Europæisk producent og leverandør af trykluftdrevne membranpumper, centrifugalpumper og andet industrielt procesudstyr. Tapflo er repræsenteret med egne salgskontorer i 28 lande, og af uafhængige distributører i mere end 30 lande.

KONTAKT OS